krapuul: Opruiing kan in Nederland alleen van links komen – rara, hoe zit dat?

7 december, krapuul

Een stem die je wil smoren noem je niet die van een dichteres, maar je noemt haar “activiste”.

Ieder rechts stuk tuig mag om een pogrom tegen moslims vragen of om massamoord op sociaal-democraten en op wie het tuig ook maar “links” wenst te noemen. Geen probleem. Maar wie om vuur vraagt tegen de terreur van de opsluit- en uitzetindustrie wordt thuis opgezocht, haar spullen worden in beslag genomen en vernield, zijzelf opgesloten en er wordt aangekondigd dat “zij haar nog wel zullen krijgen”.

In een land dat het verschil tussen rechter en opsporingsapparaat niet meer kent (terecht waarschijnlijk) wordt bericht dat de website van de dichteres door de rechter geblokkeerd is.
Dus de mededeling:

Forbidden

You don’t have permission to access / on this server.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2 Server at jokekaviaar.nl Port 80

Het Openbaar Ministerie meldt zelf:

De 47-jarige activiste die JokeKaviaar.nl beheert, roept via haar website op tot bestorming van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). ,,Wie gaat er mee om de kantoren van de IND te bestormen en leeg te trekken, de archieven en computers te overgieten met benzine en door vuur te vernietigen?”

Redelijkerwijze moet de site van het Landelijk Parket waarop dit citaat staat nu dus geblokkeerd worden. Verzin zelf waarom dit niet zal gebeuren.

Enkele sites waar stukken van Joke Kaviaar te vinden zijn (is dit nu hulp aan het publiek of aan onnozel schorriemorrie van justitie? – dilemma): Vrijheid van bewegingStop DC-16 en indymedia.nl. De solidariteitssite gewijd aan de zaak-Kaviaar.

Op De Vrije zijn verscheidene van de gewraakte stukken te vinden.

(bron: http://www.krapuul.nl/shrtnws/60664/opruiing-kan-in-nederland-alleen-van-links-komen-rara-hoe-zit-dat/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter)