krapuul: Nederland 2013: verdwijnt “terrorist” Joke Kaviaar in de Nacht und Nebel? Als het aan de media ligt wél

(via krapuul.nl)

Ik zal met deze godwin de discussie wel weer verloren hebben maar god, wat zijn Nederlanders toch eigenlijk eigenaardig gore klootzakken.

Terwijl op de rioolbruine rechtse haatblogs ongestraft wordt gefantaseerd over het executeren van politieke tegenstanders en met een bazooka op het PvdA-kantoor schieten staat een activiste terecht wegens iets te plastisch taalgebruik, wordt een onvoorwaardelijke celstraf van 6 maanden tegen haar geëist en dit alles zonder dat iemand dit ziet.

Want oh oh oh wat is dat verzet tegen het asielbeleid geradicaliseerd zeg. Het OM haalt er zelf de bomaanslag op het huis van Kosto bij maar even bij. Dat is fokking 22 jaar geleden!

Beetje raar om daar 22 jaar na dato Joke Kaviaar voor achter de tralies te willen zetten, zou je denken, maar het recht in dit land is ook raar. Joke is per ongeluk een linkse publiciste en dan mag je ineens veel minder.

En ondertussen zwijgen alle media in NL. Luie laffe lamzakken.

En zo ruimt de Nederlandse Staat haar “terroristen” in het geniep op. En zwijgen werkelijk al die hypocriete “Vrijheid van Meningsuiting”-liefhebbers.

Weet je wat radicaal is? Het Nederlandse asielbeleid. Dat kost mensenlevens. Dáár zou je mensen voor in het gevang moeten gooien.