Na de lawaaidemo: het rapport – bericht van Joke K. uit Nieuwersluis

Na de lawaaidemo: het rapport – bericht van Joke K. uit Nieuwersluis (*)

5-3-2019

Hierbij weer twee tekeningen: (**)

1. It’s a woman’s choice

2. who’s afraid of breast-feeding

Vanmiddag bezoek. Ik ben benieuwd of er gedonder komt van het niet-dragen van een BH.(***) Het rapport van afgelopen zondag leidde slechts tot een waarschuwing van de directeur. Nou moet ik zeker bang worden? Not.
Kopie van rapport opgevraagd. Daarin is de naam van de rapporteur zwart gemaakt. Bangerikken.

Het rapport luidt:

“Hierbij stel ik u op de hoogte van het volgende vorval:

Op 03-03-2019 omstreeks 14.45 u. is betrokkene overgeplaatst naar een cel aan de andere kant van het gebouw, dit in verband met het herhaaldelijk negerenb van waarschuwingen om niet door het raam naar buiten te schreeuwen waar op dat moment meerdere demonstranten aan het demonstreren waren tegen haar opsluiting.
Betrokkene werkte totaal niet mee aan haar overplaatsing naar een andere cel.”

Het rapport is voorzien van een handgeschreven notitie van de directeur, met alleen zijn paraaf (initialen): “4/3/19: Mw. Gehoord en gewaarschuwd. Mw wil kopie van S.V. – P.V.”

Groet

Joke

Noten (van de redactie):

(*)Zie ook het verslag dat Joke inmiddels van de hele gang van zaken op de dag van de lwaaaidemonstratie deed: https://13-september.nl/rapport-voor-de-bajes-zal-je-bedoelen-joke-k-vanuit-nieuwersluis/
(**) Die worden ingescand en binnenkort geplaatst.
(***): Het personeel begon na dit bezoek inderdaad weer over de BH. Hoe dat afliep? Zie https://13-september.nl/weer-bajesgezeur-bh-tekening/